Brug for opbevaring i hjemmet? Gør det nemt med Aykasa

Aykasa

Aykasa giver dig en funktionel og praktisk opbevaringsmulighed i hjemmet, uanset hvilket af de forskellige rum du ønsker opbevaring i. Aykasa er nemlig gode til fx papirer, legetøj og lignende, men de er faktisk også fødevaregodkendte, hvilket gør det nemt at også opbevare diverse madvarer i køkkenet. Udover at være funktionelle og praktiske, kommer Aykasa også i et bredt udvalg af farver, samt tre forskellige størrelser, så der er noget til enhver smag og den forskellige slags opbevaring. De flotte og geniale Aykasa kasser kan købes hos blandt andet Little Happy, hvor der er et kæmpe udvalg af en masse flotte farver.

Aykasa i mange forskellige farver og størrelser

Aykasa kommer i tre forskellige størrelse – mini, midi og maxi, og hver af disse størrelser kommer i et stort udvalg af forskellige farver, både pang og mere neutrale farver. Herved er der altså Aykasa til alle stilarter. Men hvad kan man så for eksempel bruge de forskellige størrelser Aykasa til? Jo, læs med her:

Aykasa mini: Aykasa mini er den mindste af de tre størrelser og har et mål på 17x27x11 cm. Aykasa mini er god til at opbevare småting, fx i køkkenet kan denne Aykasa benyttes som madopbevaring i køleskabet, i køkkenskabet eller måske til at have stående fremme på køkkenbordet til opbevaring af krydderier og lignende. 

Aykasa midi: Aykasa midi er den mellemste af de tre størrelser, og denne kasse har et mål på 30x40x14 cm. Denne kasse kan fx benyttes på børneværelset til opbevaring af klodser, dukketøj eller andre lidt mindre ting. Den kan også være god at benytte til opbevaring af spil og lignende i stuen. 

Aykasa maxi: Aykasa maxi er den største af de tre størrelser, og måler 40x60x22 cm. Denne kasse er god til opbevaring af lidt større ting, fx bamser, sengetøj, eller til at have stående på fx badeværelset til opbevaring af håndklæder. 

De forskellige Aykasa er altså helt geniale til alt slags opbevaring i hjemmet, og vil med garanti gøre hverdagen lidt nemmere for hele familien.