En nytårsaften for hele familien

Nyder I nytårsaften sammen som familie, hvor der skal være noget for alle størrelser? Der findes så mange forskellige raketter, batterier og fontæner, at de voksne og unge mennesker nok skal finde noget, der kan gøre aftenen speciel. Måske I foretrækker bare at have et par enkelte raketter – måske I er klar på at smide hele opsparingen efter alverdens forskellige batterier og skyts. Ikke desto mindre kan det også være en idé at kigge på noget til de mindste.

Det er ikke sikkert, det lige er raketter, der står øverst på ønskelisten for alle. En isdessert med stjernekastere i kan danne lige så meget glæde som et batteri for nogle, og samtidig kan det at stå med en stjernekaster udenfor give børn følelsen af, at de er med til at fyre det helt store skyts af – og det er en fantastisk følelse. Se de mange forskellige former for nytårskrudt på FirstClassFireworks.dk.

Husk sikkerheden

Det er en god idé at få lært de mindste om vigtigheden af sikkerheden, allerede fra de er små. For at beskytte ørerne er det en god idé at give dem hørepropper eller hørebøffer på. Det kan også være med til at betyde, at de tør gå udenfor, uden de bliver bange for de mange høje brag, de vil kunne høre fra raketter i hele nabolaget. Ligeledes er briller et must, så man ikke risikerer, at der flyver gnister ind i øjnene.

For de voksne kan det være den ene dag om året, hvor I lader jer selv gå lidt amok i forbrugsgoder og får købt batterier og raketter, så I kan have en fed aften. Det kan være, I er gået sammen med naboerne, så I til midnat kan stå sammen udenfor og nyde lyden og synet af raketterne og få snakket lidt igennem – måske I endda er budt ind på et stykke kransekage.