Giv hjemmet et unikt og råt betonlook med det rette gulv

Når man skal have skiftet gulv, er der mange overvejelser, som man skal igennem. Der findes et stort udvalg af forskellige slags gulvtyper, og derfor kan det være uoverskueligt at finde den rette. Det er en god idé at begynde med, hvilken rum der skal have nyt gulv. Hvert rum har hver sin egenskab, og det afspejler, hvilken gulvtype man bør vælge. Det er næsten umuligt at finde en gulvtype, der er perfekt, men alle gulvtyper har hver deres fordele og ulemper. Komfort og æstetik er i højsædet, når det gælder det private hjem. Her kan man med god grund overveje at vælge New Yorker gulv, som udføres i et blødere materiale. New Yorker gulv kan udlægges med epoxy, som er med til at give et råt betonlook og passer perfekt i den stilsikre bolig.

En gulvtype der besidder mange egenskaber

Hvis man gerne vil have en gulvløsning, som er både holdbare og slidstærke, er et epoxygulv et rigtig godt valg. Med dette valg får man et alsidigt, flot og funktionelt gulv, som er god til det private hjem. Det gælder især i køkkenet, kælderen og garagen. Uanset hvor man anvender gulvet, er det et gulv, som har en fremragende holdbarhed, som beriger rummet med et flot og rustikt look. Et epoxygulv har den egenskab, at det er tre gange så stærkt som et betongulv.

Et personligt touch på indretningen

Med epoxygulv får man et unikt og karismatisk gulv, der giver et unikt præg på indretningen i hjemmet. Med denne gulvtype er der mange dekorationsmuligheder både i form af farver og mønstre. Den unikke mulighed gør, at du selv kan bestemme, hvilke farver du gerne vil køre med i hjemmet. Alle muligheder er åbne med epoxygulv. Samtidig er det en gulvtype, der er nemt at rengøre, hvilket gør det mere hygiejnisk.