Tag familien med til Fjerritslev

Der er mange måder, man kan nyde sommerferien på, og hvis du leder efter et sted, hvor hele familien kan få en god oplevelse, så skal du tage til Fjerritslev. Det er et hyggeligt bymiljø med masser af aktiviteter for børnene og shoppingmuligheder for de voksne. Vi giver dig her et par tips til, hvad du skal opleve med familien i Fjerritslev:

Se det smukke Jammerbugten

Fjerritslev ligger lige midt i Jammerbugten og derfor har I her muligheden for at se den smukke bugt fra havnen. Her kan I sejle ud til de små øer omkring Fjerritslev, eller I kan tage en vandretur langs kysten. Der er også mulighed for at lege og boltre sig langs vandet – sørg for at pakke en picnickurv og noget badetøj, så kan I tilbringe en hel eftermiddag her.

Udforsk Fjerritslev by

Hele familien kan nyde det livlige handelsliv i de små gågader i Fjerritslev by. I kan også besøge Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum, hvor I opleve et ægte gammeldags ølbryggeri fra slutningen af 1800-tallet. Samtidig kan I gå på opdagelse i bryggerfamiliens stuer og se udstillinger om håndværk, landbrug, fiskeri, og hvad der ellers hørte sig til livet på Fjerritslev-egnen i gamle dage.

Tag på udflugt fra Fjerritslev

Udover de mange aktiviteter der findes i Fjerritslev selv, så findes der også andre seværdigheder rundt om i området. I har f.eks. mulighed for at besøge Hjortdal Dyrefarm, hvor både børn og voksne kan komme helt tæt på en lang række forskellige dyr, der boltrer sig på hele 10 tønder land. I kan også besøge Alsbjerg Bakker, som er et storslået naturområde.

Læs mere om Fjerritslev

Hvis du vil vide mere om det spændende byliv i Fjerritslev, eller vil have tips til hvilke aktiviteter du kan foretage dig sammen med din familie under ferien, så tag et kig ind på https://jammerbugtposten.dk/. Her finder du information om alt fra restauranter til shoppingmuligheder og andre seværdigheder.