Det gør du, når du kommer til skade på arbejde

Din arbejdsplads giver dig forhåbentlig en tryghed ved at skulle udføre dit arbejde. For en god arbejdsplads vil naturligvis vægte sikkerheden højt. Derfor er der sikkert heller ingen, der ligefrem regner med, at de vil komme ud for en arbejdsskade. Men der er mange måder at komme til skade på. Derfor kan man heller ikke altid sikre sig fuldkomment imod arbejdsulykker. Og uanset hvor meget din arbejdsplads gør ud af sikkerheden, så kan uheldet nogle gange være ude alligevel. Så er det vigtigt, du ved, hvad du gør.

Har du brug for erstatning?

Nogle gange kan en skade blive så omfattende, at det påvirker dig i hverdagen. Så vil det nogle gange blive et problem at fortsætte med at leve, som du har været vant til. Så har du muligvis behov for at søge erstatning.

Få hjælp til dette med erstatning advokaten STORM. Så vil du have hjælp til at klare sagen. Samtidig vil du også kunne få rådgivning til, hvad du bør stille op.

Følg arbejdspladsens procedurer

Din arbejdsplads vil formentlig også have faste procedurer, som du skal følge, når der sker en arbejdsskade. Selvom det er nemt at tænke, at det ikke er dit største problem lige nu, så er du nødt til at følge disse procedurer.

Du vil med stor sandsynlighed skulle melde din ulykke eller arbejdsskade på arbejdspladsen. Det vil for det første sikre, at din arbejdsplads ved, hvad der er hændt. Dernæst kan det også være vigtigt i forbindelse med at kunne dokumentere din arbejdsskade senere hen.

Når din arbejdsplads bliver bevidste om en ulykke på arbejdspladsen, så vil de ofte kunne gribe ind. Det vil ofte give anledning til at se på, hvordan ulykken kunne være forhindret. På den måde kan det altså også være med til at sikre, at det ikke sker igen.