Hvordan sikrer du bedst din virksomhed?

Som virksomhed er det vigtigt, at man er dækket godt ind i tilfælde af uforudsete hændelser. En af de bedste og vigtigste sikringer mod disse hændelser er erhvervsforsikringer. Men hvilke forsikringer skal man have? Det er store spørgsmål og svarene på dem kan virke meget svære at finde. Heldigvis er der hjælp at hente. Find erhvervsforsikringer her eller læs denne korte oversigt over hvilke erhvervsforsikringer, som du kan have brug for.

Hvorfor få erhvervsforsikringer?

Som virksomhed er der visse forsikringer, som du simpelthen skal have ifølge loven. Disse inkluderer blandt andet en arbejdsskadeforsikring og en erhvervssygdomssikring for alle dine ansatte. Dette skal sikre erstatning til dine ansatte, hvis de kommer til skade eller udvikle sygdom som følge af deres arbejde. Men der er mange ikke-lovpligtige forsikringer, som ikke desto mindre er gode at have. De rigtige forsikringer for din virksomhed afhænger af branchen. Forneden kan du læse om tre eksempler.

Detail

Som detailvirksomhed er det en god idé at have en ansvarsforsikring, i tilfælde af skader på kunder eller inventar, som dine ansatte er skyld i. På den måde er din virksomhed dækket i tilfælde af erstatningskrav. Denne forsikring omfatter også defekte produkter, som på den ene eller anden måde har forårsaget skade på en kunde. En løsøreforsikring er også nyttig, da den kan dække virksomhedens varer imod skader eller tyveri.

Håndværkere

Udover ansvarsforsikring og løsøreforsikring kan en håndværkervirksomhed med fordel tegne en transportforsikring, som kan dække skader på værktøj og varebil. Da udstyr er livsnødvendigt for enhver håndværker, er disse tre forsikringer et godt sted at starte.

Skoler

Udover de altid brugbare ansvars- og løsøreforsikringer, kan skoler og uddannelsesinstitutioner have brug for at tegne en bygningsforsikring, som dækker skader på bygningen i tilfælde af brand eller andre hændelser. På den måde går skolen ikke økonomisk nedenom og hjem i tilfælde af alvorlige skader.