Sådan bliver du dig selv igen efter graviditeten

Der er ingen tvivl om, at det at blive mor er livets helt store øjeblik for mange danske kvinder. Det er netop først og fremmest et skelsættende øjeblik i livet, som altså helt igennem er forandret det øjeblik, at familiens nye medlem melder sin ankomst.

Men selve fødslen er også et øjeblik, hvor man som kvinde igen får ejerskab over sin egen krop. Nu skal denne ikke samtidig bruges til at skabe nyt liv – i hvert fald ikke i samme omfang. Derfor leder mange kvinder også efter metoder til igen at blive sig selv efter graviditeten.

Er plastikkirurgi og mommy makeover den rigtige løsning for dig?

For nogle kvinder er det naturligt at kroppen har ændret sig drastisk i forbindelse med graviditeten, men andre kvinder har i større grad et personligt behov for at få foretaget plastikkirurgiske indgreb –populært kaldet en mommy makeover.

Ved mommy makeover vil du undergå en kombination af forskellige indgreb, som alle tilsammen har til formål at bringe store dele af din krop tilbage til det, du kendte den som inden din graviditet.

Hertil kommer der naturligvis både fordele og ulemper, som er helt centrale at overveje, inden man får foretaget nogle former for indgreb.

At dele krop med ens dyrebareste

Der er ingen tvivl om, at man som nybagt mor med glæde vil ofre sin krop til at skabe det liv, som man sidder med i hænderne. Men det behøver ikke at betyde, at man samtidig efterfølgende skal se på sin krop med utilfredshed.

Glæde og tilfredshed med sin egen krop er med til at forsikre en større livsglæde i den helt almindelige hverdag. Om du så opnår denne glæde ved hjælp af en mommy makeover eller andre former for ændringer, er dit helt eget valg.

Vi må tro på, at vi alle ved, hvad der er bedst for os selv.