3 måder at gøre familien sundere på

Der er mange måder, man kan gøre sig selv og sin familie sundere på. Man kan f.eks. spise sundere, dyrke mere motion eller tage på sundhedsretreats. Men det er ikke altid, at det er muligt at gøre alle disse ting. Her er 3 måder, du kan gøre familien sundere på, uden at det kræver alt for meget tid og energi.

1. Spis sundere

Den første og mest oplagte måde at gøre familien sundere på, er ved at spise sundere. Det betyder ikke, at man skal skære alle usunde madvarer ud. Men det betyder, at man skal være bevidst om, hvad man spiser, og vælge de sunde madvarer, når man har mulighed for det. Husk at holde øje med vægten og hvis du ikke har en, så er der altså ikke nogen undskyldning, for du kan køb dem her.

2. Dyrk mere motion

En anden måde at gøre familien sundere på, er ved at dyrke mere motion. Det behøver ikke at være en times træning hver dag. Men det er en god idé at få bevæget sig lidt hver dag. Man kan f.eks. gå en tur sammen efter aftensmaden, tage trappen i stedet for elevatoren eller spille et eller andet fysisk aktivt spil sammen. Dyrker man motion sammen, er det også lettere at motivere hinanden. Og så er det jo også sjovere at dyrke motion, når man gør det sammen med andre.

3. Tag på sundhedsretreats

En tredje måde at gøre familien sundere på, er ved at tage på sundhedsretreats. Det kan f.eks. være en ferie, hvor man fokuserer på at spise sundt og dyrke motion. På sådanne retreats er det også muligt at få behandlinger, der gør en sundere. Det kan f.eks. være massage, akupunktur eller zoneterapi. På sundhedsretreats er det også muligt at deltage i forskellige sundhedsforedrag og -workshops. Så man kan lære mere om, hvordan man kan leve et sundere liv.