Sure opstød under søvn? Prøv en elevationsseng

Døjer du med mavesyre, der i løbet af natten skvulper i halsen? Her har du flere redskaber at bruge, bl.a. at indtage færre kulsyreholdige drikke, sprede dine måltider over dagens løb og ikke at indtage mad og visse drikke, lige før du går i seng. Problemet kan du til en vis grad også gøre noget ved, når du sørger for at sove med eleveret hoved, så hovedet ikke ligger i plan med madrassen, du sover på.

Sov i en Dunlopillo elevationsseng

Hvordan sover du så med eleveret hoved? Tja, det er jo lidt det, puder er til for. Men du kunne også overveje at smide penge efter en Dunlopillo elevationsseng. Find din Dunlopillo elevationsseng her, hvis du ønsker at kunne justere hovedgærdet, så du forhåbentlig kan tage brodden af de problemer med refluks, du oplever. Når du skal have en elevationsseng, hvordan vælger du så den helt rette?

Få fjernbetjening og fleksibel madras

Selvfølgelig skulle der gerne være en fjernbetjening, evt. en trådløs én af slagsen, du kan bruge til at justere højden på hovedgærdet. Hvis det er for svært for dig at gøre eller kræver for meget arbejde, så orker du sjældent at bruge sengens fulde funktionalitet. Madrassen, du ender med at få med til din seng, skal også være god. Og en god madras vil typisk være én, der kan forme sig efter din krop.

Luft skal kunne strømme gennem madrassen

Har du svedeture i løbet af natten, er det meget vigtigt, at din madras har god luftgennemstrømning, så fugt optaget i madrassen hurtigt forsvinder igen. For når først der er fugt, har bakterier noget at trives i. Så kombinér en god elevationsseng med en god madras, når du vil mindske sandsynligheden for gener som sure opstød, sygdomme forårsaget af at sove på en fugtig madras – eller begge dele.