Blev klar til barnets første skoledag

Barnets første skoledag – der findes ikke noget mere spændende og nervepirrende på samme tid. Dette gælder både for barnet og for forældrene. Den første skoledag er en helt speciel dag, man som forældre vil gøre alt for, at går godt. Men hvordan bliver i bedst mulig klar til første skoledag hjemme hos jer? Her kommer der nogle tips til hvad der skal købes ind, så dit barn bliver helt klar til denne store ting.

Fire tips til skolestart

  1. Skoletasken

Skoletasken er nok det vigtigste for dit barn, når det handler om at starte i skole. Skoletasken er symbolet på at være blevet ældre, og endelig kan starte i skole. Her kan det være en gode ide, at dit barn får lov til at vælge lige den skoletaske han eller hun har lyst til at have.

  1. Madkassen

Der er da ikke noget sejere, end hvis man kan hive en megafed madkasse op af skoletasken. Her har du som forældre muligheden for at være kreativ med dit barn. Køb en masse klistermærker og etiketter. Her kan du og dit barn gå amok og udsmykke den flotteste og sejeste madkasse på hele skolen.

  1. Penalhuset

Ligesom med skoletasken, er det den fedeste følelse som barn at få sit første penalhus. Tag dit barn med ud og udforsk alle former for penalhuse, blyanter og viskelædere. Det ender helt sikkert bare med at være et Spiderman eller Frost penalhus, men at dit barn selv kan få lov til at vælge et penalhus og dets indhold, er noget helt specielt.

  1. Første skoledag outfittet

Det tøj dit barn skal have på første skoledag, vil helt sikkert være nøje udvalgt. Det er jo vigtigt at se sej ud på første skoledag. Hjælp derfor dit barn med at udvælge et fedt outfit, som dit barn elsker og føler sig godt tilpas i.