3 gode måder at rejse med børn

Det er ikke alle feriedestinationer der er lige børnevenlige, især hvis man har de helt små af slagsen. Her kan du læse lidt om nogle forskellige typer ferier der er nemme at have børnene med på.

All inclusive

Den klassiske børne- og familieferie er all inclusive. For folk der kan lide at slappe af og forkæle sig selv når man er på ferie med børn, er et all inclusive-arrangement helt sikkert værd at vælge når man skal på ferie. Du vil have den luksus at slappe af uden at skulle bekymre dig om at gå ud for at finde et måltid mad eller finde et sted inden for dit budget. Tit og ofte kan man let finde nogle hvor der endda er aktiviteter med guider der underholder børnene så forældrene kan få en velfortjent alenetid.

Camping

For de lidt ældre kan man med fordel overveje at tage på campingferie. Italien er yderst populær angående campingferier, da landet har nogle af Europas mest fantastiske landskaber, og en ferie på en campingplads i Italien betyder, at man kan nyde de grønne, bølgende landskaber i Toscana med olivenlunde, vinmarker og andet smuk natur. Du kan beundre den storslåede Maggiore-sø, Gardasøen og Comosøen. Her har du mulighed for at være sammen med familien på en anden måde og nyde naturen samtidig, hvilket giver rig mulighed til aktiviteter for børnene.

Cykelferie

Ønsker i en aktiv ferie i Danmark, kan I overveje at tage på cykelferie. Dette giver både mulighed for aktiviteter på ferien, mens man ser Danmarks smukke naturidyl. Dette er en god valgmulighed hvis man ønsker at se nogle forskellige steder på ferie, og ikke blot bo det samme sted. Afhængig af hvor gamle børnene, er det vigtigt at vælge en rute der passer til hvad de kan holde til. Det handler om at tilrettelægge ferien som man har lyst.