Organiser børnelegetøjet med den perfekte fletkurv

Dukker, legetøjsbiler og legoklodser der ligger som et minefelt rundt i stuen. Børnene er lige puttet, og der er endelig ro i hjemmet, men spil, klodser og bøger i et virvar, har forvandlet et ellers ryddeligt hjem til en kampplads af legetøj. Kender du scenen? Organiseringen synes umuligt, men en måde at løse legetøjs-virvaret på, uden at gå på kompromis med indretningen, kunne være med en flot og funktionel fletkurv med hank.

Mange typer af opbevaring

Legetøjet skal have sin plads, så børnene kan lege og være kreative, men opbevaringen af legetøj må gerne være både pæn og funktionel. Fletkurven med hank har et smukt mønster, og er samtidig funktionel med hank i begge sider, så den nemt kan flyttes eller tages ned selv fra høje hylder. Derudover findes fletkurven i forskellige størrelser, der gør, at den kan bruges alle steder i hjemmet, til både det store legetøj og de små bøger og klodser, men også til organisering af for eksempel cremer, sæber og produkter på badeværelset – kun fantasien sætter grænser!

Nem opbevaring uden kompromiser

Kurvens lyse farve gør, at kurven passer perfekt ind i ethvert hjem, uanset om den skal stå i børneværelset, stuen eller på badeværelset. Med en fletkurv med hank behøver du derfor hverken at gå på kompromis med indretning eller æstetikken i hjemmet til fordel for funktionel opbevaring. Den skal ikke gemmes væk i et skab eller under en seng – den kan pænt stå fremme, uden at det forstyrrer øjet. De forskellige størrelser og mange muligheder for opbevaring gør, at stilen kan gå igen i hele hjemmet. Derudover kan kurven nemt bankes eller støvsuges, og kræver derfor heller ikke unødige kræfter, for at blive holdt ren. En fletkurv med hank er derfor den ideelle opbevaring i et travlt børnehjem med kreative og lege-glade beboere.