Sådan finder du den rigtige seng til din baby

Det er ikke helt uvist, at babyer sover meget i deres første tid. Nogle babyer sover let, mens andre kan have svært ved at sove. Desuden sover babyer flere gange om dagen, hvilken kan betyde, at sengevalget til en baby kan være et vigtigt valg at træffe. Der findes nemlig både transportable sengemuligheder og almindelige senge til babyer, og det kan være svært at vide hvilken en, der vil passe til ens egen baby.

Vuggen eller tremmesengen

Det klassiske valg af babyseng er nok vuggen eller tremmesengen. Disse kan stå permanent på babyens værelse eller inde ved siden af jeres seng, så babyen er tæt på. Hvis du gerne vil have nem adgang til din baby om natten, kan du eksempelvis anskaffe dig en Bedside vugge, som kan være ved din side af senge, hvor du nemt kan åbne op og berolige din baby. I vuggen eller tremmesengen har babyen også brug for et sæt sengetøj. Der findes mange forskellige sengetøj til babyer online. Du kan for eksempel finde soft gallery sengtøj baby online her.

Transportable sengemuligheder

Nogle gange er det mere praktisk at kunne have sin baby til at sove andre steder end på værelset. For eksempel hvis man har gæster eller skal besøge nogle, kan det være en god idé at have en transportabel seng, der er fleksibel til at tage med rundt. Det kan også være sundt for babyen at vænne sig til at sove forskellige steder. Barnevognen er den klassiske transportable sengemulighed, som man kan have med rundt og er også praktisk, hvis man skal på tur. Rejsesengen kan være essentiel, hvis I skal overnatte et andet sted, hvor der ikke er en seng til jeres baby. En babyredde er mindre og kan derfor anvendes mange steder såsom i dit skød eller lige ved siden af dig.