Billig energi til børnene

Børn kræver energi. Ikke bare fra dig, men også i huset eller lejligheden. Børn har brug for ekstra varme, ekstra mad og stimulering. Derfor kan man typisk også se, at der er børn i huset, på elregningen. Med i dags elpriser, kunne det være rart med lidt tips til, hvordan man kan spare i hjemmet med de små om fødderne. Så de kommer her.

Vaner og variabler

Der findes mange små, effektfulde vaner, man kan inkorporere i et hverdagsliv som familie, der kan gøre elregningen mindre. Det er vigtigt at tænke over sit forbrug og lære sine børn at slukke og lukke efter sig. Men ikke nok med, at man skal tænke over, hvad man selv render rundt og tænder. Det er endnu vigtigere at sætte sig ind i, hvad ens elselskab render rundt og opkræver. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken leverandør man har. De store energiselskaber, har mange kunder, men også mange kunder, som sagtens kunne finde billigere løsninger. For eksempel kan man få billig strøm hos nettopower.dk, som i modsætning til mange elselskaber, har et ønske om at være gennemsigtige overfor deres nuværende- og kommende kunder.

Tag et ekstra kig

Gennemsigtighed er vigtigt, når man skal tyde sin elregning, og vurdere, om alt er, som det skal være- og kan være bedst. Ofte opkræves der mange forskellige tillæg for ens energiforbrug. Men et selskab som Nettopower, har et fastlagt tillæg, så man ikke bliver overrasket over, hvor mange forskellige tillæg, man skal ligge oveni det egentlige energiforbrug. Dertil er det en god idé at vælge variabel strøm, da det er den billigste aftale i det lange løb. Vigtigst af alt er, at I får leveret strøm, men dertil er det også vigtigt at kunne stole på sin leverandør, og føle sig tryg i sin aftale. Så søg bredt og læs grundigt, før I vælger jeres nye elselskab.